You are here:

Vårt bakeri

Dette bakeriet er en perle for alle bakeentusiaster og matelskere som verdsetter naturlige ingredienser og ekte håndverk. Bakeriet drives av et lidenskapelig team av bakere som er dedikerte til å skape høykvalitets bakverk fra grunnen.

Ingrediensene som brukes i bakeriet er nøye utvalgt for å sikre at de er av høyeste kvalitet og så naturlige som mulig. Bakeriet foretrekker å bruke ingredienser som er fri for tilsetningsstoffer og kunstige stoffer for å bevare den ekte smaken og næringsverdien.

Bakerne på bakeriet er dyktige håndverkere som behersker kunsten å bake. De baker alt fra surdeigsbrød, baguetter og rugbrød til frokostboller, croissanter og søtsaker som kaker og paier. Utvalget av bakverk er stort for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.

En delikatesse på bakeriet er deres sortiment av konditorivarer. Deres kaker, bakverk og småkaker er kunstverk i seg selv, vakkert dekorert og fulle av smak. Bakerne bruker ferske frukter, naturlige smakstilsetninger og fyllinger laget fra bunnen av for å sikre at hver bit er en nytelse for smaksløkene.

Bakeriet er også engasjert i å være miljøvennlig og redusere sin påvirkning på planeten. De bruker resirkulerbare emballasjer og minimerer matsvinn ved å donere overskudd av brød og bakverk til veldedighetsorganisasjoner.