OM OSS

You are here:

VELKOMMEN TIL HYPERMAT!

Antakelig verdenes beste matbutikk

Velkommen til Hypermat – der vi tilbyr et hyperstort sortiment for å sikre at det alltid er mer å velge mellom uansett hva du ønsker å ha i handlekurven din. Vår butikk er designet med ekstra brede ganger for å gi deg mer plass når du handler.

Vi har gjort det hyperenkelt å finne varer takket være vår innovative butikkoppsett og lave hyller, noe som gjør at du enkelt kan nå alt. I tillegg finnes det, utenfor butikken, 1200 ekstra brede parkeringsplasser for å gjøre besøket ditt enda mer smidig.

Hypermat er mer enn bare en matbutikk. Det er et sted der du kan oppleve lys, rom og god plass. Med vårt fantastisk store sortiment på rundt 30 000 produkter kan du være sikker på å finne alt du trenger til hypergode priser. Besøk Nordens største matbutikk og nyt våre konkurransedyktige priser – du fortjener å unne deg mer av det gode hos oss.

Velkommen til Hypermat, der du får mer av alt – det er definitivt verdt reisen!

etb

2014

Kåret til Sverige billigste dagligvarebutikk av Pensjonsforeningen i Sverige i 2016.

30 000

+

Forskjellige varer

Hva våre kunder sier

Hvorfor handle hos oss

HYPERSTORT UTVALG TIL HYPERLAVE PRISER

Det finnes mange gode grunner til å handle matvarene dine på Hypermat Charlottenberg. Her får du en stor og variert utvalg av produkter til rimelige priser. Du vil finne alt du trenger for å lage sunne og velsmakende måltider hjemme, fra friske grønnsaker og frukt til ferske kjøtt- og fiskeprodukter.

Hypermat Charlottenberg har også et stort utvalg av lokale og økologiske produkter, slik at du kan velge produkter med god samvittighet. Butikken har også et bredt utvalg av spesialiteter og internasjonale produkter, noe som gir deg muligheten til å prøve nye smaker og oppdage nye matoppskrifter.

I tillegg til et godt utvalg, vil du også oppleve god service og hjelpsomme medarbeidere på Hypermat Charlottenberg. De vil hjelpe deg med å finne det du leter etter, samt gi deg tips om produkter og tilberedning.

Alt i alt, bør du handle matvarene dine på Hypermat Charlottenberg for et bredt utvalg av produkter til rimelige priser, samt for god service og hjelpsomme medarbeidere.

Åpent 364 dager i året

Kom å handle når du vil

20 kasser

Sikrer deg at du ikke står lenge i kø for å betale for dine varer

10 000 kvadratmeter butikk

Stor butikk med stort utvalg, her finner du alt av det du trenger